img-5737-1.jpg

Skiën & tuben Pinksteren

Kom vrijskiën of tuben op Eerste of Tweede Pinksterdag!

Op Eerste en Tweede Pinksterdag (19 en 20 mei) zijn wij speciaal geopend voor vrijskiën en om ‘vrij’ (individueel) te komen tuben. Vrijskiën en tuben is mogelijk tussen 11:00 en 17:00 uur. Het terras van brasserie Bij de Piste is dan ook geopend. 

Tuben

Tuben is voor kinderen vanaf 6 jaar. Een tijdslot duurt 50 minuten en kost €13,50 per kind om deel te nemen. Tickets zijn vanaf nu te reserveren via onderstaande button! Wees er snel bij, want vol is vol!

Reserveer nu!

Vrijskiën

Kun jij veilig zelfstandig skiën of snowboarden? Kom lekker skiën of snowboarden. Alle pistes zijn beide dagen vrij! Na het vrijskiën kun je nog lekker nagenieten op ons terras! Voor het vrijskiën hoeft niet gereserveerd te worden.

Kosten vrijskiën of snowboarden:

Tijdsduur

Volw.

Kind t/m 14

Schoenen

Ski's

Snowboard

1 uur

12,00

8,50

2,50

3,50

4,50

Wij adviseren om tijdens het skiën/snowboarden ski- of regenkleding te dragen. In ieder geval lange broek, lange mouwen en handschoenen. Het dragen van een helm is niet verplicht, maar we raden het wel aan, hiervoor dient u zelf zorg te dragen. Wij hebben geen kleding, handschoenen of helmen te huur of te leen.

 

Meer nieuws

dsc-0139.jpg

Kinderfeestjes tuben

Wil jij net als Skipi van onze tubebaan af suizen? Reserveer nu voor een kinderfeestje tuben! *Vanaf 7 kinderen en van 6 t/m 14 jaar.
Update! Nieuwe data tot de zomervakantie toegevoegd.

Lees meer
img-5518.jpg

Tube-actie meivakantie!

Kom tuben in de meivakantie met een vriendje of vriendinnetje! Op woensdag 1 en 8 mei is er 'vrij' tuben mogelijk. Reserveer snel!  

Lees meer